RENOVATIES

uw partner voor zwembad en vijver

Uw zwembad weer als nieuw?

Neem gerust contact met ons op!

015/31 49 89    info@water-technics.be

zwembadrenovatie

Tijd voor een opknapbeurt?

Zwembadfiltratie, polyester, liner of inbouwdelen versleten?

Een polyester zwembad met osmose wordt vaak aanzien als verloren.  Niets is minder waar.  De meeste zwembaden kunnen terug een nieuw leven krijgen door een grondige renovatie.


 

Een betonnen zwembad of gemetst zwembad kan voorzien worden van een nieuwe bekleding, met liner of Eco Finish gespoten liner.  Een polyester zwembad met osmose kan eveneens een behandeling krijgen met Eco Finish, naadloos en met keuze uit meer dan 10 kleuren.


Inbouwdelen worden meestal voorzien van nieuwe afwerkstukken in PVC of edelstaal.  Indien nodig worden oude leidingen vervangen of bijgeplaatst.


Tijdens een renovatie kan u ook uw zwembad verder uitrusten met bvb een tegenstroom installatie, ook wel jet stream genoemd, of eindelijk die inlooptrap inbouwen die u al jaren wou.  Ook voor het inbouwen van een automatisch rolluik, of het vervangen van de motor en lamellen, is een renovatie het juiste moment.


Een zwembadfiltratie verslijt natuurlijk ook.  Pomp, filter, elektrische sturingen, komen vaak samen aan het einde van hun levensduur.  Daarom is het aan te raden om bij de renovatie van een filtratie, alle onderdelen in één keer te vervangen door een nieuw filterpallet.  Zo bent u terug voor vele jaren gerust en is uw zwembad uitgerust met een filtratie van de nieuwste generatie.

Kostprijs voor de renovatie van een zwembad is afhankelijk van de staat waarin het zich bevindt.  Ervaring leert ons echter dat een grondige renovatie meestal amper één derde tot de helft kost van een nieuw zwembad.  En toch terug voor vele jaren zwemplezier kan verschaffen.  U krijgt dus meer, voor minder!

Contacteer ons voor uw op maat gemaakte offerte.

Een volledige of gedeeltelijke

zwembadrenovatie nodig?

Kijk op renopool.be voor meer info.

Renopool is een specialitatiewebsite van Water Technics

Vernieuwen van LINER in zwembad


Vele baden zijn voorzien van een liner als waterdichting.  Deze liner kan gelast worden ter plaatse, maar kan ook in één stuk vervaardigd worden bij de fabrikant.  Onze liners zijn verkrijgbaar in meer dan 20 kleuren, zijn snel geplaatst, zeer prijsgunstig en bieden vele jaren garantie op onbezorgd zwemplezier.

Ontdek hier ons gamma liners uit één geheel.


Vraag hier vrijbijvend prijs aan voor u nieuwe linerzak.

plaatsen_liner_zwembad
zwembadliner
nieuwe_liner
plaatsen_liner_zwembad
zwembadliner
nieuwe_liner

Osmosebehandeling zwembad - Eco Finish linerMet onze Eco Finish gespoten liner in PE, kunnen we naadloos elke stabiele structuur waterdichten.  Dit zowel in polyester zwembaden als betonnen zwembaden en zwemvijvers, alsook gemetste kuipen met cementering.Dit uniek procedé wordt reeds vele jaren in Amerika toegepast, voornamelijk op zwembaden met vrije vormen, en krijgt nu ook bekendheid in onze streken.

Eco Finish

Zwembadfiltratie

 

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen; een goede filtratie is een must voor elk zwembad en vijver.  Enkel filteren met een zandfilter en pomp, is niet meer van deze tijd.  Investeren in ondersteunende waterbehandeling, zoals UV, vulling van de zandfilter met glasparels, ionisatie, minerale zuivering, hydrolise, frequentiegestuurde filterpomp, ed, is investeren in de toekomst van uw zwembad, zwemvijver en vijver.

 

Contacteer ons

Enkele voordelen van Eco Finish op een rij:

- Verkrijgbaar in meer dan 10 kleuren

- Naadloze waterdichting tot in de kleinste hoeken

- Toepasbaar in alle vrije vormen, ook vijvers en zwemvijvers

- Toepassing minder weersafhankelijk dan polyester

- Geen geurhinder zoals bij gebruik van polyester

- Het zwembad kan onmiddellijk gevuld worden, geen schadelijke stoffen

- Vissen mogen direkt terug in de vijver gezet worden

- Het PE is uiterst bestand tegen alle chemicaliën

- Indien beschadigd, is een reparatie simpel en onzichtbaar

zwembadfiler
helder_water_in_zwembad
UV_zwembad
vind_onderhoud_zwembad

Water Technics bvba

Wilsonstraat 96

2860 Sint-Katelijne-Waver

contacteer_Water_Technics

015/31 49 89

Copyright @ All Rights Reserved