Water Technics
ONDERHOUDScontracten
voeten in zwembad-bovenaan

Uw zwembadzorg in onze handen?

tips_zwembad

Goed onderhoud zorgt voor een goed zwembad. Om een degelijk antwoord te bieden op de diverse noden qua servicevraag, geven we graag verschillende mogelijkheden, van éénmalige opstart en/of sluiting tot volledige ontzorging.

  • Bestaande klant?   U kreeg een mail met vermelding van een zone.  Via onze bookingswebsite kan u een onderhoudsformule kiezen, en de afspraak voor de opening van het zwembad vastleggen. 
  • Nieuwe klant?   Gelieve ons eerst te contacteren voor een inventarisatie van uw zwembad en uitrusting.  Dit is een éénmalige kostprijs van € 250, en is bedoeld om een langdurige samenwerking te kunnen garanderen.  Na inventarisatie ontvangt u uw zonenummer, en kan de service naar keuze geboekt worden.
  • Praktisch: De vermelde prijzen zijn enkel geldig voor onze openingsperiode, welke loopt van 14/3 tem 3/6, en zijn dezelfde voor elke regio.  Er zijn geen openingen in regie mogelijk tijdens deze periode.  Na inschrijving ontvangt u een voorschotfactuur voor 50 % van de gekozen formule.  Uw gemaakte boeking is pas verzekerd, na betaling van het voorschot.  Het saldo van de formule wordt gefactureerd na uitvoering van de opening.  Dit geldt ook voor de combideals en uitgebreidere onderhoudscontracten.  Tijdens de opening dient er steeds iemand thuis te zijn.  Bij annulatie van de afspraak, minder dan 24 uur voor aanvang, of no-show (niemand thuis), kan het voorschot integraal ingehouden worden, en kan een nieuwe boeking ook leiden tot een nieuw voorschot, afhankelijk van de reden.
  • Klaar voor een nieuw zwemjaar?  Boeken maar!

VOOR BUITENZWEMBADEN

    Binnenzwembad RivieraPool

    VOOR BINNENZWEMBADEN

    VOOR ZWEMVIJVERS