Zwembadaanleg

Aanleg van zwembaden en zwemvijvers naar ieders wens en voor ieder budget. Wij verzorgen de aanleg van uw zwembad in epoxy monobloc, polyester, of beton. Afwerking met liner of Eco Finish naar wens. Zwemvijvers in Eco Finish op bezet metselwerk. Dus plannen om te zwemmen in zwembad of zwemvijver? Contacteer:

 

uw partner voor zwembad en vijver

AANLEG VAN ZWEMBAD EN ZWEMVIJVER

 

Dankzij onze ervaring en uitgebreide contacten in de wereld van zwembaden en vijverbouw, kunnen wij u de aanleg verzorgen van uw zwempartij, volledig naar uw wens, en steeds aan de beste prijs/kwaliteit. Afwerking met boordstenen, terrassen, poolhouse, tuinaanleg, kunnen in één totaalproject aangeboden worden.

Ook voor zelfbouw staan wij u graag bij met raad en daad. Een aantal zwembaden kunnen dan ook in pakketprijs aangeboden worden om de uitvoering geheel of gedeeltelijk zelf te doen.

Klik op onderstaande modellen voor meer info en richtprijzen. De getoonde modellen zijn slechts een klein deel van onze mogelijkheden.

In monobloc zwemkuipen hebben we meer dan 200 modellen, in bouwkundig is alles bespreekbaar.

Vind u niet het zwembad dat bij u past? Contacteer ons dan gerust voor meer info, wij hebben het vast en zeker in ons gamma.

Water Technics BVBA - Wilsonstraat 96 - 2860 Sint-Katelijne-Waver - 0476/425 285

Copyright @ All Rights Reserved