NATUURBADEN

uw partner voor zwembad en vijver

zwemvijver

Alles voor uw natuurbad

Het ganse jaar schoonheid en plezier

Net als het zwembad is een zwemvijver een gesloten systeem waarbij het water geen contact maakt met de omliggende grond of met het grondwater. Wanneer een zwemvijver goed is aangelegd, is het water ervan kraakhelder net als een zwembad.

De strakke vorm van een zwembad, maar dan gevuld met natuurlijk gefilterd water? Dat kan.

Door onze speciale filtertechniek hebben algen geen kans en geniet u van heerlijk helder zwemwater in uw eigen natuurbad.


Uw nieuwe zwemvijver is het perfecte rustpunt in uw tuin. Voor de filtering van het water worden geen chemicaliën gebruikt, dus u profiteert van het meest natuurlijke zwemwater. Wij vertellen u graag hoe dit werkt.

 

Een zwemvijver bestaat uit twee gedeeltes: het zwemgedeelte en de regeneratiezone. In de regeneratiezone wordt het zwemwater op unieke biologische wijze gefilterd, zonder gebruik van chemicaliën. De planten in de regeneratiezone worden onder water gescheiden van het zwemgedeelte, zodat u geen plantenresten in uw zwemwater krijgt. Maar optisch vormt het één geheel, waardoor uw zwemvijver met haar speels gevormde oevers perfect in uw tuin past.


Optisch een zwembad, maar met de unieke filteringstechnieken van een zwemvijver: dat is een natuurbad. In principe functioneert een natuurzwembad net zoals een bergmeer. Het water wordt gefilterd zonder chemicaliën, waardoor u geniet van zuiver, helder water. Dat lukt door middel van een speciaal filter, dat de voedingsstoffen uit het water bindt. Op die manier krijgen algen geen kans om zich te ontwikkelen.


Liever geen regeneratiezone maar wel glashelder water. Dan raden wij u een fosfaatfilter bij een natuurzwembad voor de natuurlijke zuivering van het water. Deze nieuwste innovatie is ontwikkeld met de jarenlange ervaring die wij met zwemvijvers hebben opgedaan. Door de unieke combinatie van de beproefde componenten uit het zwemvijversysteem minimaliseren we het stroomverbruik en optimaliseren we de zuivering van uw zwemwater. In combinatie met een onafhankelijk functionerende zwembadrobot heeft u zo op elk gewenst moment het schoonste en meest natuurlijke zwemwater tot uw beschikking.

Met de producten van Microbe-Lift...

geniet uw (zwem)vijver van heerlijk, helder water.

Een (zwem)vijver op maat? Afwerking met polyester of Eco Finish in meer dan 10 kleuren!

Filtratie met biofilter of externe beadfilter, verwarming, verlichting, volledig naar wens.

De kwaliteit van een zwembad, het natuurlijke van een zwemvijver...

Ook dat is Water Technics!

vind_onderhoud_zwembad

Water Technics bvba

Wilsonstraat 96

2860 Sint-Katelijne-Waver

contacteer_Water_Technics

015/31 49 89

Copyright @ All Rights Reserved